Beaphar vlo kill

Beaphar vlo kill om vlooien te bestrijden die aanwezig zijn.

Beaphar vlo kill om vlooien te bestrijden die aanwezig zijn op de kat of de hond zijn er in 2 verschillende varianten Voor honden en katten tot 11 kilo de Beaphar Vlo Kill tot 11 kg kat en hond en de Vlo Kill+ hond vanaf 11kg 6st  allebei de varianten werken snel en direct om bijna alle vlooien binnen 6 uur te doden ( 100% werkzaamheid binnen24 uur ).

 

Binnen 6 uur vlovrij.

De effecten op de vlooien al gezien worden na ongeveer 15-30 minuten na toediening je ziet die vlooien al versuft en sloom worden. Binnen de eerste 6 uur na toediening van het vlooienmiddel wordt een werkzaamheid van 95-100% waargenomen en 100% werkzaamheid wordt bereikt binnen 24 uur zonder residuele activiteit. De wekzame stof in de tabletten is Nitenpyram en wordt door honden en katten zeer goed verdragen.

Gebruiksaanwijzing Beaphar vlo kill

Eén Vlo Kill tablet tot 11 kg met 11,4 mg aan werkzame stoffen kunnen gegeven worden  aan katten en kleine honden met een gewicht tussen de1 en 11 kg wanneer er daadwerkelijk een vlooienbesmetting op je huisdier is aangetoond.

Het aantal keren dat u een tablet moet geven met andere woorden de behandelfrequentie hangt af van de mate van de vlooienbesmetting die er op dat moment aanwezig is.

Vlooienbesmetting onder controle.

In geval van een ernstige vlooienbesmetting, ( bekijk hier het vlooienbestrijding stappenplan ) is het zeer goed mogelijk dat de dieren elke of om de dag behandelt moeten worden totdat de vlooienbesmetting onder controle is. Een behandeling met de tabletten kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag moet je niet meer dan één behandeling  gegeven.

Vlo Kill heeft geen blijvende werkzaamheid. Dat wil zeggen om herinfectie van de vlooien te voorkomen moet er na de Vlokill vlooienpipetiets preventiefs gegeven worden door bijvoorbeeld pipetten in de nek toe te dienen die als er nieuwe vlooien komen gedood worden een geschikte behandeling om de onvolwassen stadia van de vlo levenscyclus te bestrijden, aanbevolen voor dit probleem kan je eventueel het volgende gebruiken vlooienpipetten voor de hond   vlooienpipetten voor de kat

 

Werkt snel en direct;
Binnen 6 uur zijn alle vlooien dood;
Veilig voor mens en dier;
Makkelijk toe te dienen (kleine tablet kan eventueel door het voer).

Na de behandeling is het wel verstandig om ook het huis en eventueel de auto te behandelen met een vlooien omgevingsspray.

vlokill blisterDe tabletten zitten in een doosje waarin een blisterverpakking zit met 6 stuks.

Veiligheidsaanbevelingen:
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

 

 

Ook goed te gebruiken bij een kitten als die zwaarder is als 1 kg het toedienen kan ook om een tablet te verkruimelen en dan in een beetje natvoer voor de hond of natvoer voor de kat te doen

Na de vlooienbehandeling stofzuigen.

Na toediening is het verstandig om het huis goed te stofzuigen en daarna nog een aantal keren met een omgevingsspray te werk gaan om eventuele vlooien in het huis of eieren ook onschadelijk te maken.  Om de in de stofzuigerzak zittende vlooien ook te doden kan je een beetje omgevingsspray op een stukje stof of keukenrol spuiten en dat opzuigen in de stofzuiger.

Bewaaradvies:
Bewaren beneden 25°C. Ongebruikte dier- geneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.

 

Voorzorgsmaatregelen

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren,

Niet te gebruiken na de vervaldatum vermeldt op de blister na EXP.

Niet toedienen aan dieren die jonger zijn dan 4 weken. of die minder wegen dan 1 kg.

 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.