vlo kill

Vlo kill van Beaphar om vlooien te bestrijden.

Beaphar vlo kill is een tablet die gebruikt word om vlooien te bestrijden die op dit moment op je kat of hond zitten, de doosjes met tabletten worden verkocht in 2 verschillende varianten, zo is er een voor honden en katten die niet meer wegen de ander is vanaf 11 kilo

Werkzaam binnen 24 uur.

Beide Vlo kill varianten werken snel en gelijk om bijna alle vlooien binnen 6 uur te doden, binnen 24 uur kan je er vanuit gaan dat 100% van de vlooien niet meer leeft. ( 100%

Vlo kill Binnen 6 uur vlovrij.

Als je je hond of kat de pil heb gegeven zie je na ongeveer 15 tot 30 minuten dat de vlooien al versuft en sloom worden. Daarna zie je dat na de eerste 6 uur werkzaamheid van Vlo kill naar ongeveer 95-100% gaat en 100% werkzaamheid wordt bereikt binnen 24 uur . De werkzame stof in de tabletten is Nitenpyram en wordt door honden en katten zeer goed verdragen.


Gebruiksaanwijzing vlo kill van Beaphar.


Vlo Kill tablet tot 11 kg met 11,4 mg aan werkzame stoffen kunnen gegeven worden  aan katten en kleine honden met een gewicht tussen de1 en 11 kg, wanneer er daadwerkelijk een vlooienbesmetting op je huisdier is aangetoond. Het aantal keren dat u een tablet moet geven met andere woorden de behandelfrequentie hangt af van de mate van de vlooienbesmetting die er op dat moment aanwezig is.

Vlooienbesmetting onder controle

 In geval van een ernstige vlooienbesmetting, is het zeer goed mogelijk dat de dieren elke of om de dag behandelt moeten worden totdat de vlooienbesmetting onder controle is.

Ook kan de behandeling met de tabletten kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag moet je niet meer dan één behandeling  gegeven.

Vlo Kill heeft geen blijvende werkzaamheid

Dat wil zeggen om herinfectie van de vlooien te voorkomen moet er na de Vlokill iets preventiefs gegeven worden.Door bijvoorbeeld pipetten in de nek toe te dienen die als er nieuwe vlooien komen gedood worden een geschikte behandeling om de onvolwassen stadia van de vlo levenscyclus te bestrijden aanbevolen kan je het volgende gebruiken

• Werkt snel en direct;
• Binnen 6 uur zijn alle vlooien dood;
• Veilig voor mens en dier;
• Makkelijk toe te dienen (kleine tablet kan door het voer).

De tabletten zitten in een doosje waarin een blisterverpakking zit met 6 stuks.

vlo kill

vlo kill van beaphar een effectieve en snelwerkende oplossing voor het bestrijden van vlooien bij honden en katten. Vlooien kunnen een groot probleem worden en leiden tot ernstige ongemakken en gezondheidsproblemen voor uw huisdieren. Beaphar’s vlo kill zorgt voor een onmiddellijke verlichting, met resultaten die binnen 24 uur zichtbaar zijn.

Makkelijke tabletten.

Ook zijn de tabletten gemakkelijk te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is het tablet aan uw huisdier toedienen. Het product werkt snel en doodt vlooien effectief binnen 15 minuten na toediening. Dit is mogelijk dankzij het actieve bestanddeel nitenpyram, een krachtig insecticide dat het zenuwstelsel van de vlo aantast waardoor deze sterft.

Voordeel van vlo kill.

Een ander voordeel van vlo kill van beaphar is dat het geschikt is voor zowel honden als katten. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor huisdieren van alle grootten en rassen. Bovend is het veilig om te gebruiken, zelfs bij puppies en kittens vanaf 4 weken oud.

Tabletten smaken naar vlees.

De tabletten zijn ontworpen om makkelijk in te nemen en smaken naar vlees, dus uw huisdier zal ze zonder probleem opeten. Na inname begint de vlo kill van beaphar meteen te werken en zal het merendeel van de vlooien binnen 24 uur doden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze behandeling alleen volwassen vlooien doodt. Voor een volledige vlooienbestrijding, moet u ook een behandeling tegen larven en eitjes overwegen.

Het is ook belangrijk om te weten dat vlo kill van beaphar alleen vlooien bestrijdt die al op uw huisdier aanwezig zijn. Het biedt geen bescherming tegen nieuwe vlooien die uw huisdier later kunnen besmetten. Daarom is het raadzaam om vlo kill van beaphar te combineren met andere preventieve maatregelen, zoals een vlooienkam en regelmatig stofzuigen.

Snelle en veilige oplossing om vlooien te bestrijden.

vlo kill van beaphar is een efficiënte, snelle en veilige oplossing om vlooien bij uw huisdieren te bestrijden. Het is eenvoudig te gebruiken en begint onmiddellijk na toediening te werken. Ondanks het feit dat het alleen volwassen vlooien doodt en geen preventieve bescherming biedt, is vlo kill van beaphar een essentieel onderdeel van een alomvattende vlooienbestrijdingsstrategie. Het helpt uw huisdier onmiddellijk verlichting te bieden en draagt bij aan een en comfortabeler leven voor uw geliefde viervoeter.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.