Vlooien bestrijden in huis.

Vlooien bestrijden in huis is niet zo eenvoudig zeker als het niet bekend is hoelang uw huisdier al vlooien heeft en hoelang de eitjes er eventueel liggen.

Vlovrij maken van huis kan lang duren..

Ga er maar vanuit dat het vlovrij maken van je huis bij een stevige besmetting zeker tot wel 3 maanden kan duren om alles onder de knie te krijgen, dat komt erop neer dat je je huisdieren zowiezo behandeld moeten worden en de omgeving goed gestofzuigd en gesprayd moet worden met een omgevingsspray.

Een vlo kan wel 400 eitjes neerleggen dus als je niet op tijd de volwassen vlo bestrijd heb je dus een vlooienplaag waar je niet zomaar van af ben.

Vlooien bestrijden in huis

Zoals je hierboven kan zien zijn de eitjes in de meerderheid en vormen als ze uitkomen het grootste probleem “een vlooienplaag”

Stofzuigen bij vlooien in huis.

Om de vlooien in huis te bestrijden is het belangrijk om eerst goed te stofzuigen als dat gebeurd is de zak weggooien maar voordat je dat doe spuit er eerst wat omgevingsspray in om eventueel de opgezogen vlooien te doden.

Huis tegen vlooien behandelen met omgevingsspray.

Ben je klaar ben het met stofzuigen dan is het belangrijk om de omgeving de kamers in huis te behandelen ook de ligplaats van je huisdier moet behandeld worden de kleden kunnen eventueel gewassen worden graag zo warm mogelijk als dat het kleed of kussen het toelaat ( kijk op de wasvoorschriften die vaak op het label van het kleed of kussen staan)

Ook de auto tegen vlooien behandelen.

Als je een hond of misschien ook en kat heb die regelmatig in de auto zit is het ook belangrijk om de auto te behandelen en ook als uw huisdieren niet in de auto zitten kan je zelf ook een vlo meenemen op je schoen of kleding die er dan in de auto afspring en daar eitjes legt die weer vlooien worden, op het moment dat uw huisdier dan mee gaat met de auto word hij weer besmet met vlooien.

Mensen kunnen ook gebeten worden door vlooien.

Mensen kunnen ook vlooien bijten oplopen wij hebben daar een stukje over geschreven wat hier te lezen is vlooienbeten mens

Ook vlooien in bed moet je goed bestrijden.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.