Vlooien bestrijden met azijn

Je kent ze wel die verhalen over natuurlijke vlooienbestrijding maar helpt dit ook echt er zijn verschillende verhalen over deze middelen een mooi voorbeeld daar van is vlooien bestrijden met azijn.

Vlooien in huis

Op het moment dat je een hond of kat in huis heb is de kans aanwezig dat er op een moment ook vlooien in je huis zijn.

Je hond of kat neemt de vlooien mee na contact met andere dieren of je kan natuurlijk ook zelf een vlo meenemen die op je schoen zit, als er een vlo gevonden word kun je er vanuit gaan dat er meer zijn en als de vlo al wat langer aanwezig is kunnen er ook al vlooieneitjes gelegd zijn.

De voortplanting van vlooien kan zeker onder de juiste omstandigheden snel gaan, ongeveer 5% bevind zich op uw huisdier en ruim 95% zit in de omgeving.

Azijn tegen vlooien bij hond en kat

Vlooien bestrijden met azijn

Wat veel gebruikt word is azijn meng 1 deel azijn met 1 deel water dit kan je in een sprayfles doen ( lege glassex fles of iets dergelijks) goed schudden en spuit dat over de vacht van de hond de vlooien vinden azijn niet lekker en zoeken een andere plaats herhaal dit ook in huis waar de hond vaak ligt.

De vlooien gaan niet massaal dood maar zoeken een andere plaats, maar als de azijn weer opgedroogd is kunnen ze weer terug komen.

Zeker bij een vlooienplaag in huis helpen vaak alleen de chemische antivlo middelen zoals de omgevingsspray

Vlooien bestrijden met azijn het blijft een hulpmiddel.

Om op een goede en doeltreffend manier vlooien te bestrijden kunt u het vlooien stappenplan hier bekijken om een vlooienplaag te voorkomen .

Aan bepaalde natuurlijk middelen wordt een vlo werende werking toegekend. Er zijn alleen geen uitgebreide wetenschappelijke studies gedaan naar de veiligheid en werkzaamheid van deze natuur middelen. Daarom kunnen die middelen ook niet geregistreerd worden als een echtanti parasitair veterinair product. 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.