Vlooienkam

Een van de oudste middelen van vlooienbestrijdingbij je hond of kat is toch wel de vlooienkam deze word al jaren gebruikt om vlooien bij huisdieren op te sporen.

Vlooien niet te zien bij je hond of kat

Als je hond of kat een dichte vacht heeft zijn vlooien vaak zeer moeilijk met het blote oog te zien.
Daarom is het beter om regelmatig met een vlooienkam door de vacht te gaan.

Vlooien bij hond of kat het hele jaar door.

Als het kouder word en de verwarming in huis aangaat is dat ook goed voor de vlooien om te overleven zo zijn vlooien het gehele jaar actief.

Goede vlooienkam hond, kat

Koop wel een goede kam naar onze mening is dat de witte plastiek kam het voordeel van de witte vlooienkam is dat je de vlooien en of de eieren goed kan zien.

Hoe weet ik of mijn hond of kat vlooien heeft.

Om zeker te weten of je huisdier vlooien heeft moet je ze wel zien het beste is om een aantal dagen achter elkaar te kammen om te kijken of je volwassen vlooien of vlooienpoepjes vind, heb je die gevonden dan is je huisdier besmet met vlooien en moet je de vlooien bestrijden met een anti vlooienmiddel.

Vlooienkam

Hoe moet ik kammen met de vlooienkam?

Je moet de kam met een vloeiende beweging door de vacht halen de kam moet je een beetje schuin houden als je de kam recht houd mis je de vlooien en kan je je huisdier pijn doen de kam schijn en ga in één vloeiende beweging door de vacht heen.

Vlo in je kam en nu?

Zet voordat je ga kammen een bakje met water neer op het moment dat je dan een vlo in je kam heb zitten kan je die gelijk in het water doen die dan niet meer springt een dood gaat.

Vlooien weg krijgen.

Vlooien weg krijgen met een vlooienkam is niet makkelijk als je er een of twee mist gaan die eieren leggen en word je huisdier weer besmet met een vlooien tevens kunnen de eieren die van je huisdier afvallen zorgen voor een vlooienplaag in huis.

Beste vlooienkam.

DE beste vlooienkam is zoals wij hierboven in de tekst hebben genoemd de simpele witte plastic vlooienkam.

  • Voordelig ins aanschaf
  • Goed en makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk vlooien poep of eieren waarneembaar door de witte kleur

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.