Vlooienkam

Een van de oudste middelen van vlooienbestrijdingbij je hond of kat is toch wel de vlooienkam deze word al jaren gebruikt om vlooien bij huisdieren op te sporen.

Goede vlooienkam.

Koop wel een goede kam naar onze mening is dat de witte plastiek kam het voordeel van de witte vlooienkam is dat je de vlooien en of de eieren goed kan zien.

Hoe weet ik of mijn hond of kat vlooien heeft.

Om zeker te weten of je huisdier vlooien heeft moet je ze wel zien het beste is om een aantal dagen acher elkaar te kammen om te kijken of je volwassen vlooien of vlooienpoepjes vind, heb je die gevonden dan is je huisdier besmet met vlooien.

Vlooienkam

Hoe moet ik kammen met de vlooienkam?

Je moet de kam met een vloeiende beweging door de vacht halen de kam moet je een beetje schuin houden als je de kam recht houd mis je de vlooien en kan je je huisdier pijn doen de kam schijn en ga in één vloeiende beweging door de vacht heen.

Vlo in je kam en nu?

Zet voordat je ga kammen een bakje met water neer op het moment dat je dan een vlo in je kam heb zitten kan je die gelijk in het water doen die dan niet meer springt een dood gaat.

Vlooien weg krijgen.

Vlooien weg krijgen met een vlooienkam is niet makkelijk als je er een of twee mist gaan die eieren leggen en word je huisdier weer besmet met een vlooien tevens kunnen de eieren die van je huisdier afvallen zorgen voor een vlooienplaag in huis.