Vlooienspul hond

Vlooienspul hond.

Er zijn verschillende manieren en producten om uw hond vrij te maken van vlooien of om preventief te geven om de vlooien gelijk te doden als ze op uw hond komen.

Vlooienband voor de hond.

Zo is er de vlooienband voor de hond die preventief als een halsband om de nek van de hond gedaan worden waarna de antivlo stof die aan de binnenkant van de vlooienband zit verspreid word via de vetlaag van de hond door de verspreiding heeft dit wel een inwerkingstijd van een paar dagen nodig om de gehele hond te beschermen.

Vlooienspul pipet voor in de nek

De vlooienpipet voor in de nek bij de hond is het meest bekend als preventief vlooienmiddel, je spuit het pipetje leeg in de nek van de hond waarna de vloeistof zich in enkele uren  verder verspreid over de hond.

Vlooienshampoo voor de hond.

vlooienspul hond

Dan is er de vlooienshampoo voor de hond waarbij u de hond met zijn natte vacht wast met de shampoo waarna alle aanwezige vlooien op de hond gedood worden, daarna moet u om een nieuwe besmetting van vlooien te voorkomen iets preventief geven zoals een vlooienband of pipetten voor de hond  in de nek

 

 

Vlooienspray voor de hond.

Vlooienspray voor op de hond word vaak gebruikt bij jonge of honden die licht van gewicht zijnFiproTec Spray 100mlde spray is namelijk goed op het gewicht te doseren zodat de hond niet te veel vlooistof op hem krijgt.

 

 

Vlooienpil voor de hond.

Er zijn ook vlooienpillen of vlooientabletten voor de hond die een knock down effect hebben, na dat de pil gegeven is zijn de vlooien na ongeveer 15 minuten of iets langer dood en vallen van de hond af, daar na moet er wel iets preventiefs gegeven worden om een nieuwe besmetting te voorkomen.

Van al deze middelen zijn er diverse merken die verkocht worden met verschillende prijzen, het verschil zit vaak in de werkzame stof die er in de vlooienmiddelen gebruikt worden.

Er zijn weleens honden die niet goed op een bepaalde stof reageren dan kan je veranderen van merk maar het is beter om dan eerst te kijken wat de werkzame stof is die er gebruikt word, als je van merk veranderd en dat andere merk heeft dezelfde stof blijft het probleem bij de hond aanwezig.

 

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.